Duurzaamheid

NONO cares…

NONO wil meiden aanmoedigen op zoek te gaan naar hun eigen identiteit, hun eigen kracht. Middels onze kleding leren zij zich sterk en vrij te voelen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor hen, want zij zijn de toekomst…
Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze kleding. Onze kleding moet langer mee gaan dan één seizoen. Daarnaast streven wij ernaar steeds meer duurzame materialen te gebruiken en elke stap in onze keten inzichtelijker en beter te maken.

Care & Repair

Help!! Je favoriete kledingstuk heeft een scheur of pilt onder de armen. Geen paniek, met wat instructies is dit zo opgelost. Wij hebben een speciaal NONO reparatie-setje ontwikkeld. Dat sturen we graag naar je op, zodat je dat scheurtje kunt repareren of een knoop weer aan te naaien. Zonde toch, om dat kledingstuk weg te gooien? Zo hoef je je favoriete kledingstuk niet weg te doen en help je de wereld een handje.

Duurzame Materialen

Een groot deel van onze collectie en jassen wordt gemaakt van gerecycled polyester. Polyester wordt namelijk gemaakt van de fossiele grondstof: aardolie. Voor onze stoffen winnen we dus geen nieuwe aardolie, maar gebruiken we reststoffen om weer nieuw garen en dus nieuw stof van te maken.

Transparantie in partnerschap

Wij werken al jaren met dezelfde leveranciers en daar zijn we trots op! We bouwen een band op leren elkaar goed kennen. Er is sprake van goed partnerschap en daar hoort transparant zijn bij.


In 2023 zijn we een partnerschap aangegaan met het op blockchain gebaseerde platform Tex Tracer. Zo kan de eindconsument door middel van het scannen van de QR code wat aan het kledingstuk hangt, de volledige keten van dit kledingstuk volgen en is het product traceerbaar en transparant.